Projectmanagement

Verduurzaming is niet één van je kern activiteiten. Toch biedt de transformatie naar duurzame bedrijfsvoering veel voordelen. Voordelen voor de organisatie, voor de omgeving en voor de portemonnee. Duurzaamheids projecten kunnen uiteenlopend zijn maar hebben allemaal de zelfde aandacht, sturing en begeleiding nodig. Gelukkig hoef je al deze stof je niet eigen te maken, want dat hebben wij al voor je gedaan!

 

Wat kan Bosus voor jouw organisatie betekenen?

We begeleiden jouw organisatie van het begint tot het eind om jouw duurzaamheids ambities waar te maken. Zelfs als er nog geen ambities in beeld zijn kunnen deze in kaart gebracht worden met een MVO Introductie.

 

 

Het doel: Nederland Circulair 2050

De overheid werkt hierbij samen met het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en andere overheden. Het uitstellen van verduurzaming is dus geen optie meer. Onze duurzaamheids projectmanagers hebben een uitgebreid scala aan vaardigheden om jouw organisatie fit te maken voor de duurzame toekomst.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem direct contact op met een van onze duurzaamheid projectmanagers en start jouw transformatie.