Over ons

Een jonge ondernemer met de passie om de wereld te verbeteren. Voeg daar wat Brabantse nuchterheid aan toe en je krijgt een haalbaar plan. Dit plan was de start van Bosus.

 

Hoe we dit doen

Wij maken de verduurzaming van jouw organisatie mogelijk door onze kennis over duurzaamheid te delen en toe te passen. De ontwikkelingen rondom duurzaamheid gaan hard, wij zorgen daarom dat we continu kennis blijven verzamelen om zo de beste adviezen en begeleiding te kunnen bieden.

 

Wat we doen

Wij ontzorgen jouw organisatie, helpen met het opschrijven van de duurzaamheidsambities en gieten dit in een concreet plan. Daarnaast bieden we begeleiding in de uitvoering, kennen we leveranciers voor jouw verduurzamingsmaatregelen en kijken we mee met mogelijke subsidies en/of certificeringen. Geen concessies, goed voor de organisatie, voor de omgeving en voor de portemonnee!

 

Met deze kennis gaan onze duurzaamheids project managers op pad om duurzaamheid toegankelijk te maken voor jouw organisatie. Iedere organisatie heeft andere ambities, in overleg kijken we daarom wat het beste bij jouw organisatie past. Zo komen we samen tot de best passende oplossingen, beloofd!

 

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem direct contact op met een van onze duurzaamheids project managers en start jouw transformatie.