MVO Introductie

Starten met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Overweeg dan een MVO Introductie! De MVO Introductie is een hands-on aanpak die organisaties concrete handvatten biedt om de duurzame doelstellingen van de organisatie in kaart te brengen. Na de 3 interactieve workshops die jouw MVO doelen in kaart brengen, weet u precies waar uw organisatie staat. Daarbij komt u te weten wat doelen, acties en de voordelen zijn die uw organisatie kan realiseren.

 

De Sustainable Development Goals

De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn door de verenigde naties opgezet om sturing te geven aan duurzaamheid. Deze doelen nemen we ook als rode draad in de workshops die we geven. Op deze manier zorgen we voor een aanpak die wereldwijd geaccepteerd en bewezen is.

 

 

 

Samen over de eindstreep

De MVO Introductie wordt opgezet met een gevarieerde duurzaamheids werkgroep. Op deze manier wordt bottom-up leiderschap aangemoedigd bij het behalen van de duurzaamheidsambities.

Er zitten een aantal hele duidelijke voordelen aan het werken met werkgroepen:

  • het is goedkoper dan uitbesteden
  • je maakt gebruik van de denkkracht in je eigen organisatie en je stimuleert mensen die eigen denkkracht ook te gebruiken
  • je daagt mensen uit om uit hun eigen comfortzone te komen. Dat levert verrassende resultaten op
  • je laat zien dat je mensen waardeert en wat van ze verwacht
  • je maakt gebruik van bestaande ervaring en inzichten

 

Klaar voor de start? Af!

Na de MVO Introductie kunnen we verantwoord starten aan een project. Onze duurzaamheid projectmanagers hebben een breed scala aan mogelijkheden om jouw organisatie fit te maken voor de duurzame toekomst.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem direct contact op met een van onze duurzaamheid coaches en start jouw transformatie.