CO2 reductie

Verduurzaming is niet één van je kern activiteiten. Toch biedt het reduceren van je CO2 uitstoot veel voordelen. Voordelen voor de organisatie, voor de omgeving en voor de portemonnee. Om de CO2 uitstoot te verminderen zijn er nationale en internationale doelen afgesproken. Gelukkig hoef je al deze stof niet door te lezen, want dat hebben wij al voor je gedaan!

Verbranding fossiele brandstoffen

De voornaamste uitstoot van CO2 komt door de verbranding van fossiele brandstoffen. Om bij te dragen aan de vermindering van de CO2 uitstoot moeten we dus zuiniger omgaan met het verbranden van fossiele brandstoffen of kijken naar alternatieven.

Make love not Co2 protest cardboard

Meten is weten

Om de uitstoot van CO2 in kaart te brengen wordt er een nulmeting gedaan. In welke processen wordt er CO2 uitgestoten en wat verbruikt de organisatie nu? Deze nulmeting geeft veel inzicht in de plaatsen waar vooruitgang te behalen valt.

Klaar voor de start? Af!

Na de nulmeting kunnen we verantwoord starten aan de CO2-reductie. Onze duurzaamheid coaches hebben een breed scala aan mogelijkheden om jouw organisatie fit te maken voor de duurzame toekomst.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem direct contact op met een van onze duurzaamheid coaches en start jouw transformatie.